Jdi na obsah Jdi na menu

 


Dybrý den,

Máte-li nějaký problém s čím si nevíte rady, nebo potřebujete něco vysvětlit ak pište své komentáře sem! Děkuji.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Půjdu do pasťáku?

(Ester, 10. 7. 2011 21:11)

Ahoj, potřebuju pomoct. Můj táta mě chce hodit do pasťáku, protože se k němu chovám drze. Ale on mě hrozně deptá a kvůli němu si škrábu ruce a obličej do krve (zůstaly mi jjizvy). Chci se zeptat jestli i přesto co mi dělá on má právo na to mě poslat do pastáku.. děkuju za odpověď Ester Ch. K.

Re: Půjdu do pasťáku?

(Klára, 31. 10. 2012 10:01)

Právo na to má,je to tvůj otec.Máš nějaké důkazy nebo svědky,že tě takhle deptá ? Víš oni radši věří dospělým než dětem a nezajímá je že to dítě trpí.Pokud to můžeš nějak dosvědčit,tak dosvěč,každý důkaz použij proti němu,protože jenom tak zabráníš tomu abys šla do pasťáku a zničila si tím celý život !! :)

krast

(d., 7. 12. 2011 20:06)

Ahoj nedavo jsem ukradl sto korun a chcu se toho nejak zbavit abych nekradl dal. Co mam delat???

POMOC ..

(Neznámá .. , 1. 9. 2011 17:16)

Ahoj,nedávno jsem se odstěhovala z kalových varů do prahy ... a já tady nechci bejt je mi strašně smutno po babičče a dědovi a td ... trápím se co mám dělat..mám jít do pastáku..?! vubec nevím co mám dělat...

Re: POMOC ..

(info, 19. 11. 2011 19:35)

ahoj, zkus tohle: http://www.lata.cz/

POMOC ..

(Neznámá .. , 1. 9. 2011 17:15)

Ahoj,nedávno jsem se odstěhovala z kalových varů do prahy ... a já tady nechci bejt je mi strašně smutno po babičče a dědovi a td ... trápím se co mám dělat..mám jít do pastáku..?! vubec nevím co mám dělat...

pasťak

(Lucka, 17. 6. 2011 15:35)

ahoj chtěla JSEM SE ZEPTAT MAM VZTAH S KLUKEM Z PASŤAKU MÁ TO CENU S NIM BÍT DÁL???

paSŤák

(feel, 18. 12. 2010 15:10)

Čau, chtěla bych se zeptat, jak to doopravdy chodí v pasťáku. Jedna holka ze třídy do něj pude. Žije jen s tátou, máma jí nedávno umřela. Ve škole se samozželmě neučí, má několik neomluvenejch hodin atd. Zajímalo by mě jaký to pro ni bude jestli se dostane do pasťáku.

Brácha

(Monicka, 14. 11. 2010 19:15)

Ahoj muj bracha je v pastaku za travu jak dlouho tam muze byt nebo co mu hrozi?

sTRACH

(Hanka, 8. 11. 2010 19:59)

Ahoj je mi 15 let a mam jit do pastaku v Koblově ! mam strach mam tam jit za zaškolactvi mužete mi prosim někdo řiact jake to tam je šileně jse bojim !!! Prosim o odpověd všichniřikaji že tam jsou jenom kluci a ja jsem holka

Prosím o radu ... potřebuju pomoci ...

(Adéla, 19. 9. 2009 12:26)

Ahoj. Náhodou jsem narazila na tento blog a bylo to přesně to, co jsem potřebovala. Najít člověka který má s pasťákem své zkušenosti. A tak bych potřebovala radu jak pomoci mému "kamarádovi". Kvůli trávě, rvačkám a ůtěcích z domu se dostal do problémů s policií. Jeho heslem se zdálo být neřeš a užívej. A taky to tak dělal. Hulil jak mohl, rval se. Ano, byl to grázl, ale já se do něj přesto zamilovala. Líbilo se mi na něm že za kamarády se šel klidně porvat a že i když to byl agresor na holku nebo zvíře by ruku nevztáhl. Líbil se mi a to že s bývalou přítekyní čekal miminko mi v ničem nebránilo. Až do včerejška. Do hospody kde jsme byli si pro něj přijela policie. Prý městská, státní i kriminálka. Nasadily mu klepeta a se slovy že je celostátně hledaný (už i několikrát utekl z pasťáku) ho odvedly. A já se teď bojím. Bojím se co sním udělají. Jeho nejlepší kamarád který tam taky byl mi řekl že prý ho dají do Výchovnýho ústavu v Králíkách a v 18 ho pustí a pak možná zavřou do vězení nebo co. A já mám teď strach co bude. Že ho neuvidím. Vím že David je schopná utíct znovu a já bych teď moc ráda znala Tvůj názor. Čekat několik let a pak se nechat zavřít nebo prostě utíct jako to udělal vždicky ??? Má vůbec nějakou šanci se z toho dostat ???

Re: Prosím o radu ... potřebuju pomoci ...

(petr, 31. 5. 2010 12:56)

Ahoj, mám dlouholeté zkušenosti s takovejma a platí jenom jedno: Takový parchanti nemaj mezi slušnejma co dělat. Ještě že ta Králíky a podobný zařízení jsou. Potřebovalo by to ale tvrdší režim. Vše je domácí výchovou. Jo a nebude tam do 18. ale jenom do 15 -16. A je to málo.

Re: Re: Prosím o radu ... potřebuju pomoci ...

(ale nekecej, 3. 11. 2010 12:18)

nemaj mezi slušnejma co dělat. Ještě že ta Králíky a podobný zařízení jsou. Potřebovalo by to ale tvrdší režim. Vše je domácí výchovou. ---- to jde vidět že si máslo jak výš že je to domácí výchovou ...??? když je dítě od maličky tírané či ještě horší tak to neníjíím. frajere počmaranej.!!

pomoc....

(Danuška, 29. 1. 2010 17:58)

ahoj mám kámošku a ta se ve škole neučí má neomluvené hodiny doma vůbec neposlouchá a dělá si co chce.odmlouvá a chodí domů pozdě a ožralá.....její matka jí řekla že jí dá do pasťáku..pomůže jí to?a jaký to tam vůbec je?

dotaz, p Stepka

(šance nehasne..., 11. 11. 2009 16:50)

Dobrý den,vaš syn má určitě nějaký důvod proč chodí za školu,snažte se sním o tom všem mluvit a rozmlouvat to ,ale doporučoval bych sním udělat tokovou jakoby dohodu,, jestli bude stále chodit za školu, tak mu dát na výběr,bud se bude snažit nebo skončí v ústavu,modle mého názoru,ústav pomůže,ale záleží na psychice vašeho syna,aby to na konec vzal tak že ho nechce.Proto si sním musíte sednout a probrat a lavně nesmíte pořád vyhrožovat a potom nic.

dotaz

(posp.stepka@.seznam, 30. 9. 2009 22:12)

Mám strach. Můj syn nechodí do školy a všechno co je napsaný ve vašem úvodu. Nevím co dělat. Proč to dělá? Jakoby mu je všechno jedno a na ničem a nikom mu nezáleží. Celou rodinu ten stav rozkládá. Pomůže pasťák?

život je v jeho rukou....

(walič, 20. 9. 2009 10:24)

Šance tu je, to je jasné,ale v každým případě by musel sám chtít ze sebou něco udělat,já jsem, měl úplně to samé a tráva není takovej problém, taky si občas začudím
ale hlavně mu porad at neutíká ,tím se nic nevyřeší ,naopak si tím může přihoršit,a když bude mít dobré chování tak to taky pomůže hold se bude muset sklidnit,,každej je svůj strůjce štestí a neštěstí,,
,Tak Adélko nezoufej a dej mu jiskru do života...